חיפוש מתקדם

עוגיות מקדמיה-קפה

מתכון לעוגיות מקדמיה-קפה
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

מתכון לעוגייה ענקית בהשראת התרבות הקובנית המשלב את תערובת הקפה החדשה והמרתקת של נספרסו – CUBANIA. מגה-עוגייה עם שילוב טעמים שתמיד עובד: שוקולד, אגוזים וקפה. לצד הקפה המוכן משתמשים גם בקפה טחון (מתוך הקפסולה), שמנקד את הבצק בחינניות ומעצים את הארומה הקפאינית.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, שוקולד צ'יפס, אגוזי מקדמיה וקפה.
  3. ממיסים חמאה ומצננים אותה מעט. מוסיפים ביצה וטורפים לתערובת אחידה. יוצקים את התערובת על תערובת הקמח ומערבבים בכף לקבלת בצק אחיד. לשים מעט ביד לחיבור.
  4. יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 8 ס"מ, מניחים בתבנית במרווחים של 3 ס"מ ומשטחים מעט.
  5. אופים 10-8 דקות עד שהעוגיות מתייצבות ומזהיבות מעט. מצננים ושומרים בקופסה אטומה עד 10 ימים.

גיוון: במקום שוקולד צ’יפס איכותי אפשר להשתמש בשוקולד מריר חתוך לקוביות.

10 באפריל 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *