חיפוש מתקדם

עוגיות פאי תפוחים

פאי תפוחים אמריקאי בגרסה אישית

חומרים

להברשה וציפוי:

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מניחים את הבצק על משטח מקומח ובעזרת חותכן עוגיות או כוס זכוכית קורצים 12 עיגולים בקוטר של 7.5 ס"מ. מעבירים את העיגולים לתבנית ושומרים במקרר עד השימוש.
  3. בקערה קטנה שמים סוכר, קינמון וקליפת לימון ומערבבים.
  4. מוציאים את עיגולי הבצק מהמקרר. מצפים עיגול תפוח בתערובת הסוכר ומניחים מעל עיגול הבצק. מרטיבים מעט את שולי עיגול הבצק. מכסים בעיגול נוסף ומהדקים את השוליים עם קצות האצבעות. חוזרים על הפעולה עם יתר עיגולי הבצק והתפוח.
  5. בעזרת מזלג או קיסם, דוקרים את פני הבצק, כדי לאפשר לאדים לצאת בזמן האפיה. מברישים בביצה טרופה וזורים מעט סוכר.
  6. אופים כ-20 דקות להזהבה. מעבירים לרשת לצינון.