300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, CSCP, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, M2070-740, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 200-125, it exam questions and answers 300-075, 100-105, 300-101, 210-260, exam study guide 300-115, 200-310, 300-135, 300-320, 210-060, 300-070, 200-105, it certification exam 210-065, 1Z0-144, exam certificate MB2-712, 1V0-601, 640-916, 500-007, best exam dumps 200-601, 642-980, sure to pass exam 700-037, H12-224, 70-469, it exam online study PEGACSA71V1, 210-060, testing online 700-001, HP0-M101, 070-483, success pass exam 210-065, EX200, PCNSE7, 070-331, 101-400, latest exam pdf 98-365, 70-494, hotest exam ISSMP, HP0-Y50, 70-462, S90-04A, exam material 250-315, ADM-201, CISSP-ISSMP, remark for it exam 300-465, 648-232, GMAT-QUANTITIVE, MB5-705, E20-324, base on latest exam testing 70-981, 70-466, IREB, 1Z0-584, 810-403, perfect exam certification 642-997, M5050-793, AX0-100, 2V0-641, 300-375, NSE7, professional exam study 2V0-621, 1Y0-253, 070-332, C2040-985, VCS-411, to study to pass 102-400, 350-018, MB6-702, CSTE, get the exam certification 500-260, 300-365, study latest exam 70-331, 300-135, 642-035, 642-889, 210-260, CGEIT, exam study dump GMAT-VERBAL, 2V0-621D, 301B, 70-246, 250-318, latest updated exam 1Z0-062, 1Z0-898, 352-001, C2090-620, SY0-401, 70-346, 400-101, 1D0-635, A00-281, exam study online 1Z0-882, 1Z0-599, C2090-560, 010-151, M70-201, 070-488, 70-489, it certification material A2040-409, 8002, 200-355, 70-247, CAT-140, TB0-103, how to get the exam certificate high-speed 74-343, 70-347, 4A0-100, C2090-611, 7 Years experience 650-195, 640-911, ensure to help student 1Z0-520, HP3-F18, PMP, 200-310, 100% Safe shopping experience 070-417, 1Z0-333, 300-070, CISA, 300-206, There is a same question come twice and there is different answers for both. MB3-861, CWNA-106, Not take the exam yet. Find few incorrect answers in dump. "Relevant Team" helps with that. I am writing my exam on coming Saturday. Hope I will pass. 1Z0-482, EX300, Passed in France successfully ! Thanks 70-498, 220-901, 500-205, 1Z0-058, 1Z0-803, 700-501, This Dump is 100% valid, Pass today. Dump valid. LFCS, 300-115, 70-412, One Year Free Update 070-243, MB0-001, 300-085, 6000+ Products Instant Download 210-451, HP2-N48, 70-486, 70-533, 20+ Representatives Providing 24/7 Support 1Z0-591, 70-980, 300-209, 200-120, 642-584, P2090-095, I pass this morning with 965 points. Thanks for your hard work. VCP550, 70-385, P2090-054, 3I0-012, 365 days Free Update 070-489, 98-364, 70-417, 98-349, 1Z0-102, 3 days of preparation before your test 642-999, 3304, GCIH, ICGB, CAP, 300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 646-580, 70-412, | 74-343, | 070-417, | M70-201, | MB2-708, | HP0-J73, | 1Z0-034, | 1Z0-522, | PRINCE2-Practitioner, | 1V0-605, | 2V0-621, | E20-593, | 640-722, | 70-461, | HP0-Y47, | AX0-100, |

עוגת גבינה-קפה קריבית - על השולחן
חיפוש מתקדם

עוגת גבינה-קפה קריבית

מתכון לעוגת גבינה-קפה קריבית
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

קפסולת “קובה” של קפה ג’ו מעשירה את התחתית הפריכה והציפוי הפירותי של עוגת הגבינה הזו ברמזים עדינים של שוקולד וטעמי קפה עוצמתיים. עוגת גבינה מזן חדש, שלוקחת אותנו למסע אקזוטי באיים הקריביים.

חומרים

לבסיס:
למלית:
לציפוי מנגו-קפה:
לקישוט:

אופן ההכנה

  1. מכינים את הבסיס: שמים בקערת מיקסר חמאה קרה חתוכה לקוביות, אבקת סוכר, קמח, אבקת אפייה, מלח וקפה טחון ומעבדים לפירורים. מוסיפים ביצה וחלמונים ומעבדים רק עד לקבלת כדור בצק. משטחים את כדור הבצק לעלה בעובי 1 ס”מ, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעלה בעובי 3 מ”מ ומעבירים לתבנית.
  4. אופים 18-15 דקות להזהבה קלה. מצננים את הבצק לטמפ’ החדר ומגבירים את חום התנור ל-190 מעלות.
  5. מפוררים את הבצק הפריך לפירורים דקים בעזרת הידיים או במעבד מזון ומעבירים לקערה. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד שהיא נטמעת בפירורים. משטחים בתחתית תבנית ומהדקים היטב.
  6. אופים 10 דקות ומצננים.
  7. מכינים את המלית: שמים גבינות, סוכר, קליפת לימון ותפוז וגרגרי וניל בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים לתערובת אחידה.
  8. מערבבים מים וג’לטין וממתינים 5 דקות עד שהג’לטין סופח את המים. מחממים אותו כמה שניות במיקרוגל רק עד שהוא נמס.
  9. מוסיפים 3 כפות מתערובת הגבינה לג’לטין ומערבבים היטב. מעבירים את הג’לטין לקערה עם הגבינות ומערבבים היטב.
  10. מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינות. יוצקים על בסיס הבצק ומעבירים למקרר למשך הלילה להתייצבות.
  11. מכינים את הציפוי: מערבבים ג’לטין ומים וממתינים 3 דקות עד שהג’לטין סופח את המים.
  12. מחממים בסיר מיץ מנגו וקפה עד לחום גוף (כ-40-35 מעלות). מסירים מהכיריים, מוסיפים את הג’לטין ומערבבים. מצננים לטמפ’ החדר.
  13. יוצקים את הציפוי על העוגה ומחליקים. מעבירים למקרר לשעתיים להתייצבות (אפשר לשמור בכלי סגור עד 4 ימים). לפני ההגשה מקשטים בפרוסות מנגו.