חיפוש מתקדם

עוגת פאדג’ מהממת

מתכון לעוגת פאדג’ מהממת
צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

פתרון נהדר למי שאוהב מאוד שוקולד, אבל לא רוצה לחטוא במנה גדולה מדי.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מבשלים שוקולד, סוכר, חמאה ושמנת בסיר על אש נמוכה תוך כדי בחישה. כשהעיסה נמסה וחלקה, מורידים מהאש ומצננים כמה דקות.
  3. מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי בחישה מתמדת, עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קורנפלור תוך כדי בחישה, עד שהעיסה חלקה וללא גושים.
  4. מעבירים לתבניות ואופים 25 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח. אם אופים בתבניות אישיות - מקצרים את זמן האפייה ל-10-12 דקות.
  5. מצננים במקרר כ-3 שעות. אפשר גם לשמור במקפיא עד ההגשה ולהגיש חצי קפוא.
  6. בוזקים אבקת קקאו או מזלפים גנאש.
16 בדצמבר 2015
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *