עוגה בחושה בטעם פיסטוק עשיר. אפשר להחליף את הפיסטוק באגוזי לוז קלויים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-160 מעלות.
2
מקציפים ביצים וחלמונים עם 80 גרם (1/2 כוס פחות 2 כפות) סוכר לקצף יציב. מוסיפים את החומרים היבשים ושוקוצ'יפס ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
3
מקציפים חלבונים עם 30 גרם סוכר לקצף יציב, ומוסיפים למסה הקודמת בקיפול עדין. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים היטב.
4
יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.