חיפוש מתקדם

עופבורגר

מתכון לעופבורגר
מילים: איריס גלברט

מיקי אמבר, חצבה: “אשמח מאוד לקבל את המתכון להמבורגר פרגיות ואגוזים המדהים שאכלנו ב”בלאק בר בורגר”. גם שאר ההמבורגרים שלו פשוט מצוינים”.

שף צחי בוקששתר, Black Bar & Burger: “העופבורגר של Black Bar & Burger הוא קליל וטעים מאוד – מן המנות האלה שאוכלים פעם בחודשיים-שלושה כשלא מתחשק בקר, ותוהים למה לא אוכלים מהן בכל ביקור. ההכנה פשוטה מאוד”.

חומרים

לשימון משטח הצלייה:
להגשה:

אופן ההכנה

1. טוחנים חזה עוף עם פרגיות ושום במטחנת בשר. מוסיפים תבלינים ופירורי לחם ומערבבים. 2. מחממים מחבת יבשה וקולים בה אגוזים כדקה. מצננים. 3. מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים פלפלים קלות. מצננים. 4. מוסיפים את הפלפלים והאגוזים לתערובת הבשר ומערבבים היטב. מעבירים את התערובת למקרר לחצי שעה. 5. יוצרים קציצות גדולות (רצוי בעזרת טבעת מתכת). משמנים קלות משטח צלייה או גריל פחמים, וצולים את הקציצות לדרגת מדיום וול. 6. קולים לחמניות ומגישים עם ההמבורגרים לצד התוספות.

גיוון: למרקם קליל יותר אפשר להחליף את פירורי הלחם פרוסת לחם מושרית וסחוטה

23 בדצמבר 2015
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *