מתכון

עופבורגר

המבורגר עוף קליל וטעים שאוכלים כשלא מתחשק בקר. וגם ההכנה פשוטה מאוד

7,209 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
עופבורגר
עופבורגר

אל תשכח להצטייד גם ברטבים אהובים להמבורגר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לשימון משטח הצלייה:

להגשה:

אופן ההכנה

1

טוחנים חזה עוף עם פרגיות ושום במטחנת בשר. מוסיפים תבלינים ופירורי לחם ומערבבים.

2

מחממים מחבת יבשה וקולים בה אגוזים כדקה. מצננים.

3

מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים פלפלים קלות. מצננים.

4

מוסיפים את הפלפלים והאגוזים לתערובת הבשר ומערבבים היטב. מעבירים את התערובת למקרר לחצי שעה.

5

יוצרים קציצות גדולות (רצוי בעזרת טבעת מתכת). משמנים קלות משטח צלייה או גריל פחמים, וצולים את הקציצות לדרגת מדיום וול.

6

קולים לחמניות ומגישים עם ההמבורגרים לצד התוספות.