300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, CSCP, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, M2070-740, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 200-125, it exam questions and answers 300-075, 100-105, 300-101, 210-260, exam study guide 300-115, 200-310, 300-135, 300-320, 210-060, 300-070, 200-105, it certification exam 210-065, 1Z0-144, exam certificate MB2-712, 1V0-601, 640-916, 500-007, best exam dumps 200-601, 642-980, sure to pass exam 700-037, H12-224, 70-469, it exam online study PEGACSA71V1, 210-060, testing online 700-001, HP0-M101, 070-483, success pass exam 210-065, EX200, PCNSE7, 070-331, 101-400, latest exam pdf 98-365, 70-494, hotest exam ISSMP, HP0-Y50, 70-462, S90-04A, exam material 250-315, ADM-201, CISSP-ISSMP, remark for it exam 300-465, 648-232, GMAT-QUANTITIVE, MB5-705, E20-324, base on latest exam testing 70-981, 70-466, IREB, 1Z0-584, 810-403, perfect exam certification 642-997, M5050-793, AX0-100, 2V0-641, 300-375, NSE7, professional exam study 2V0-621, 1Y0-253, 070-332, C2040-985, VCS-411, to study to pass 102-400, 350-018, MB6-702, CSTE, get the exam certification 500-260, 300-365, study latest exam 70-331, 300-135, 642-035, 642-889, 210-260, CGEIT, exam study dump GMAT-VERBAL, 2V0-621D, 301B, 70-246, 250-318, latest updated exam 1Z0-062, 1Z0-898, 352-001, C2090-620, SY0-401, 70-346, 400-101, 1D0-635, A00-281, exam study online 1Z0-882, 1Z0-599, C2090-560, 010-151, M70-201, 070-488, 70-489, it certification material A2040-409, 8002, 200-355, 70-247, CAT-140, TB0-103, how to get the exam certificate high-speed 74-343, 70-347, 4A0-100, C2090-611, 7 Years experience 650-195, 640-911, ensure to help student 1Z0-520, HP3-F18, PMP, 200-310, 100% Safe shopping experience 070-417, 1Z0-333, 300-070, CISA, 300-206, There is a same question come twice and there is different answers for both. MB3-861, CWNA-106, Not take the exam yet. Find few incorrect answers in dump. "Relevant Team" helps with that. I am writing my exam on coming Saturday. Hope I will pass. 1Z0-482, EX300, Passed in France successfully ! Thanks 70-498, 220-901, 500-205, 1Z0-058, 1Z0-803, 700-501, This Dump is 100% valid, Pass today. Dump valid. LFCS, 300-115, 70-412, One Year Free Update 070-243, MB0-001, 300-085, 6000+ Products Instant Download 210-451, HP2-N48, 70-486, 70-533, 20+ Representatives Providing 24/7 Support 1Z0-591, 70-980, 300-209, 200-120, 642-584, P2090-095, I pass this morning with 965 points. Thanks for your hard work. VCP550, 70-385, P2090-054, 3I0-012, 365 days Free Update 070-489, 98-364, 70-417, 98-349, 1Z0-102, 3 days of preparation before your test 642-999, 3304, GCIH, ICGB, CAP, 300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 646-580, 70-412, | 74-343, | 070-417, | M70-201, | MB2-708, | HP0-J73, | 1Z0-034, | 1Z0-522, | PRINCE2-Practitioner, | 1V0-605, | 2V0-621, | E20-593, | 640-722, | 70-461, | HP0-Y47, | AX0-100, |

פאי פירות קיץ - על השולחן
חיפוש מתקדם

פאי פירות קיץ

מתכון לפאי פירות קיץ
צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

עכשיו פירות הקיץ יוצאים מהמחבוא ומציפים את השווקים בצבעים וטעמים. בן עמי ברתיני שביט משלב אותם בפאי אלגנטי. מתחת לפירות מסתתר קרם שקדים מצוין.

חומרים

לבצק:
לקרם שקדים:
לציפוי:

אופן ההכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבלים את כל החומרים למעט מים ומיץ לימון בקערת מעבד מזון עד לקבלת מרקם פירורי. מוסיפים מיץ לימון ומים מבעד לפתח היציקה ומערבלים רק עד שהבצק מתגבש לכדור. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים.
  2. מכינים קרם שקדים: מערבלים את כל החומרים במעבד מזון לקרם אחיד. מכסים ומעבירים למקרר לשעתיים עד שמתייצב.
  3. מרדדים את הבצק, מרכיבים ואופים: מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעובי 1/2 ס"מ ומרפדים תבנית פאי. דוקרים את הבצק במזלג בכמה מקומות ומעבירים למקפיא לשעה.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  5. אופים את הבצק כ-20-15 דקות עד הזהבה קלה (משאירים את התנור דולק ומנמיכים ל-170 מעלות) ומצננים את הקלתית.
  6. מורחים את קרם השקדים על קלתית הבצק ואופים עוד 30-25 דקות עד הזהבה. מצננים היטב.
  7. לפני ההגשה: מסדרים את פרוסות הפירות על הקלתית, מורחים בריבה פושרת ומגישים בטמפ' החדר או מאחסנים במקרר ומגישים קר.

קיצור דרך: במקום להכין בצק משתמשים בבצק פריך מתוק של מעדנות.

פריך מתוק

 

 

 

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים