חיפוש מתקדם

פודינג אורז וקפה עם פירות אדומים

מתכון לפודינג אורז וקפה עם פירות אדומים
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

לקראת השקת המהדורה המוגבלת של תערובת Monsoon Malabar של “נספרסו” אנו מזמינים אתכם לצאת למסע קולינרי של מתכונים מפתים לעוגות, קינוחים ומשקאות שנוצרו בהשראת הקפה האגדי. יש כאן מפגשים מרתקים בין מזרח ומערב, מגוון תבלינים ונגיעות של מליחות – זכר לרוחות הים שחוללו פלאים לפולי הקפה.

הקפה מוסיף לפודינג טעם עמוק ומפתיע וצובע אותו בגוון בז’ ענוג. פירות טריים שמצטרפים להגשה מחמיאים לטעם ולמראה.

חומרים

להגשה:

אופן ההכנה

  1. שמים בסיר אורז, מים וקפה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15 דקות ללא מכסה עד שהאורז סופח את הנוזלים.
  2. יוצקים חלב, מערבבים היטב ומבשלים כשעה תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהנוזלים מתאדים. מוסיפים סוכר, מערבבים ומבשלים עוד 10 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם. בסוף התהליך צריך להתקבל מרקם של ריזוטו.
  3. מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעל קליפת תפוז ומפדרים בקינמון. מוסיפים כמות נדיבה של פירות יער ומגישים חם או קר. שומרים מכוסה במקרר עד 3 ימים.
30 במרץ 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *