קאמבק בגרסה יאפית, לקינוח הוותיק שכולו גיבוש קבוצתי.
שווה להשקיע בסט פונדו, אבל אפשר בהחלט לאלתר, עם קערה יפה, מיתקן חימום ושיפודים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטבילה:
אופן ההכנה
1
מביאים שמנת מתוקה ומלח לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד, ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס.
2
מעבירים מיד לקערת פונדו, מערבבים פנימה אלכוהול אם רוצים, ומגישים עם התוספות בכלים נפרדים מסביב ושיפודים לטבילה.
3
אפשר להכין את רוטב השוקולד מראש, ולשמור בכלי אטום במקרר. מחממים במיקרוגל, או בסיר על להבה מינימלית (תוך השגחה צמודה) לפני ההגשה.