מתכון

פונדו שוקולד משודרג

קערה עם רוטב שוקולד עשיר ולוהט, וסביבה — מועמדים להטבעה מתוקה: פירות חגיגיים, מרנג, בראוניז וביסים של חלבה

17,516 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
פונדו שוקולד משודרג. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר
פונדו שוקולד משודרג. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

קאמבק בגרסה יאפית, לקינוח הוותיק שכולו גיבוש קבוצתי.
שווה להשקיע בסט פונדו, אבל אפשר בהחלט לאלתר, עם קערה יפה, מיתקן חימום ושיפודים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לטבילה:

אופן ההכנה

1

מביאים שמנת מתוקה ומלח לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד, ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס.

2

מעבירים מיד לקערת פונדו, מערבבים פנימה אלכוהול אם רוצים, ומגישים עם התוספות בכלים נפרדים מסביב ושיפודים לטבילה.

3

אפשר להכין את רוטב השוקולד מראש, ולשמור בכלי אטום במקרר. מחממים במיקרוגל, או בסיר על להבה מינימלית (תוך השגחה צמודה) לפני ההגשה.