חיפוש מתקדם

פונדו שוקולד משודרג

מתכון לפונדו שוקולד משודרג
צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

קאמבק בגרסה יאפית, לקינוח הוותיק שכולו גיבוש קבוצתי. קערה עם רוטב שוקולד עשיר ולוהט, וסביבה — מועמדים להטבעה מתוקה: פירות חגיגיים, כאלה שלא קונים כל יום (למשל, אננס טרי), מרנג, בראוניז, ביסים של חלבה, ואפשר אפילו לצרף לחגיגה ואפל בלגי חתוך לקוביות.

שווה להשקיע בסט פונדו, אבל אפשר בהחלט לאלתר, עם קערה יפה, מיתקן חימום ושיפודים.

חומרים

לטבילה:

אופן ההכנה

1. מביאים שמנת מתוקה ומלח לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד, ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס. 2. מעבירים מיד לקערת פונדו, מערבבים פנימה אלכוהול אם רוצים, ומגישים עם התוספות בכלים נפרדים מסביב ושיפודים לטבילה. 3. אפשר להכין את רוטב השוקולד מראש, ולשמור בכלי אטום במקרר. מחממים במיקרוגל, או בסיר על להבה מינימלית (תוך השגחה צמודה) לפני ההגשה.
20 בדצמבר 2015
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *