חיפוש מתקדם

פטריות מטוגנות ממולאות בבשר

מתכון לפטריות מטוגנות ממולאות בבשר
צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

פטריות ובשר הם זיווג שהוחלט עליו בגן עדן של הפודיז. הטעמים האדמתיים, המרקם הבשרני והנגיס והמתיקות המרומזת של הפטריות הופכת תבשילים עם בשר או נתחי בשר צלויים להרבה יותר מעניינים ועשירים. כאן, עם מעט מאוד השקעה מקבלים מנת אירוח מרשימה ומאוד טעימה. הכדורונים הפריכים מושלמים כנשנוש בארוחת בופה או כמנת פתיחה.

חומרים

למלית:
לציפוי וטיגון:
להגשה:

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל חומרי המלית לאיחוד וממלאים את הפטריות (1 כף / 20 גרם מלית לפטרייה).
  2. טובלים כל פטרייה בביצה ומגלגלים בפירורי לחם.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב ומטגנים את כדורי הפטריות 4-3 דקות להזהבה. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  4. מערבבים מיונז עם משחת קארי ומגישים לצד הפטריות החמות.