מכינים את המשרה כמה שעות מראש עד יממה לפני הצלייה
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל החומרים בקערה או בתבנית עמוקה ומשהים את נתח הפילה למשך 3 שעות לפחות ועד 24 שעות במקרר. מוציאים את הבשר מהמרינדה ומנגבים.
2
מניחים על גריל פחמים וחורכים 8 דקות מכל צד, ואפשר קצת יותר למי שאוהב את הבשר עשוי יותר.
גיוון:
משתמשים באותה המרינדה להכנת שיפודי טלה. מחליפים את הפילה בנתחי שוק טלה חתוכים לקוביות בגודל 3 ס"מ. משרים 3-24 שעות במקרר. משפרים וצולים 5 דקות מכל צד.