מתכון

פילה הטבחים

נתח פילה שמושרה במרינדה שהיא שילוב קווקזי, אזרביג’ני וגרוזיני

2,760 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2017
צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר
צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

מכינים את המשרה כמה שעות מראש עד יממה לפני הצלייה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים בקערה או בתבנית עמוקה ומשהים את נתח הפילה למשך 3 שעות לפחות ועד 24 שעות במקרר. מוציאים את הבשר מהמרינדה ומנגבים.

2

מניחים על גריל פחמים וחורכים 8 דקות מכל צד, ואפשר קצת יותר למי שאוהב את הבשר עשוי יותר.

גיוון:

משתמשים באותה המרינדה להכנת שיפודי טלה. מחליפים את הפילה בנתחי שוק טלה חתוכים לקוביות בגודל 3 ס"מ. משרים 3-24 שעות במקרר. משפרים וצולים 5 דקות מכל צד.