חיפוש מתקדם

פיננסיייר שקדים

מתכון לפיננסיייר שקדים
צילום: מיכל לנרט

גרסה נטולת קמח ועשירת טעם. היזהרו מאפיית יתר, כדי שהעוגיות יישארו לחות מבפנים.

חומרים

לקישוט:

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה את החומרים היבשים. מוסיפים חלבונים, חמאה מומסת וליקר ומערבבים היטב, עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך הלילה.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בחמאה ויוצקים כפית מהתערובת בכל שקע. נועצים שקד למעלה ואופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות יציבות ושחומות.
15 בנובמבר 2015
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *