חיפוש מתקדם

הפנקייקס של הבראסרי

מתכון להפנקייקס של הבראסרי
צילום: אנטולי מיכאלו | מילים: טלי אשחר גוטליב

המנה הזו מוכיחה שלא צריך להמציא את הגלגל בשביל ליהנות, צריך רק לסובב אותו בדיוק בכיוון הנכון, ובבראסרי יודעים איך לעשות זאת בדיוק מופתי – צלחת עם פנקייקס גדולים ותפוחים, בקבוקון סירופ מייפל ופירות טריים – לפעמים זה כל מה שבנאדם צריך בשביל להתחיל את היום עם חיוך ענקי על השפתיים.

חומרים

להגשה:

אופן ההכנה

  1. מעבדים קמח, סוכר, סוכר וניל, מלח וביצים במעבד מזון או בקערה רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  2. מוסיפים חלב ויוגורט ומעבדים עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים חמאה ואבקת אפייה ומעבדים עד לקבלת בלילה אחידה.
  3. מחממים מחבת טפלון ומשמנים אותה קלות בחמאה. בעזרת מצקת יוצקים למחבת פנקייקס בקוטר 10 ס”מ ומטגנים עד שמופיעות בועות. הופכים ומטגנים כחצי דקה נוספת. מסדרים 2 פנקייקס בכל צלחת ומגישים מיד, מומלץ לצד רוטב מייפל ופירות.
3 באוקטובר 2017
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *