שף אוהד קורי שידך לפסטה פטריות חצוצרה צהובות ובשרניות ורוטב אסיאתי מתקתק
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית במחבת ומטגנית את הג'ינג'ר כחצי דקה. מוסיפים כרישה וממשיכים לטגן עד שהיא מתרככת.
2
מוסיפים פטריות חצוצרה, מטגנים כחצי דקה ומוסיפים חלב קוקוס, סילאן ופסטה.
3
מבשלים על להבה נמוכה עד שהרוטה מסמיך מעט ועוטף יפה את הפסטה. מתבלים במלח ופלפל.
4
מעטרים בבצל ירוק ומגישים.