חיפוש מתקדם

פסטה מקמח מלא עם חלב קוקוס ופטריות חצוצרה זהובה

מתכון לפסטה מקמח מלא עם חלב קוקוס ופטריות חצוצרה זהובה
צילום: שרית גופן

פסטה מחיטה מלאה זקוקה לשותפים דומיננטיים ומלאי טעם שיצליחו להתחרות במרקם הנגיס שלה. שף אוהד קורי שידך לה פטריות חצוצרה צהובות ובשרניות ורוטב אסיאתי מתקתק

חומרים

להגשה:

אופן ההכנה

  1. מחממים שמן זית במחבת ומטגנית את הג'ינג'ר כחצי דקה. מוסיפים כרישה וממשיכים לטגן עד שהיא מתרככת.
  2. מוסיפים פטריות חצוצרה, מטגנים כחצי דקה ומוסיפים חלב קוקוס, סילאן ופסטה.
  3. מבשלים על להבה נמוכה עד שהרוטה מסמיך מעט ועוטף יפה את הפסטה. מתבלים במלח ופלפל.
  4. מעטרים בבצל ירוק ומגישים.