מתכון

פשטידת בצל, תימין וגבינות עיזים

ההבדל בין עוד פשטידת בצל לזו שלפניכם טמון באידוי מוקפד ואיטי של בצל עם תימין

34,780 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2017
פשטידת בצל. צילום: דן לב, סגנון: אוריה גבע
פשטידת בצל. צילום: דן לב, סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מאדים בצל ותימין במחבת בעלת ציפוי מונע הידבקות עם שמן זית על להבה בינונית כ-10 דקות עם מכסה. מסירים את הכיסוי וממשיכים לטגן עד שהבצל רך, זהוב ומתקתק. מעבירים לתבנית.

3

מניחים על הבצל פרוסות דקות של גבינת עיזים.

4

מערבבים ביצים ושמנת, מתבלים במלח ופלפל ויוצקים על הבצל והגבינה.

5

אופים כ- 35 דקות עד הזהבה.