חיפוש מתקדם

פשטידת בצל, תימין וגבינות עיזים

מתכון לפשטידת בצל, תימין וגבינות עיזים
צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

ההבדל בין עוד פשטידת בצל לזו שלפניכם טמון באידוי מוקפד ואיטי של בצל עם תימין עד שהוא רך, זהוב ומתקתק. מתקבל משהו בין פשטידת לגראטן.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מאדים בצל ותימין במחבת בעלת ציפוי מונע הידבקות עם שמן זית על להבה בינונית כ-10 דקות עם מכסה. מסירים את הכיסוי וממשיכים לטגן עד שהבצל רך, זהוב ומתקתק. מעבירים לתבנית.
  3. מניחים על הבצל פרוסות דקות של גבינת עיזים.
  4. מערבבים ביצים ושמנת, מתבלים במלח ופלפל ויוצקים על הבצל והגבינה.
  5. אופים כ- 35 דקות עד הזהבה.
14 במאי 2017
תגובות

תגובות (2)

  • מיטל 21 בספטמבר 2017 14:21 השב

    אין צורך בקמח?

    • לי גיל - על השולחן 24 בספטמבר 2017 10:52 השב

      לא. לכן התיאור של הפשטידה הוא “בין פשטידה לגראטן”, כי היא שונה מפשטידה “רגילה”

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *