מתכון

פשטידת זוקיני, עגבניות ואורגנו ללא קמח

פשוטה, טעימה וללא קמח: מערבבים ביצים וגבינות, יוצקים על ירקות ואופים

46,831 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
פשטידת זוקיני, עגבניות ואורגנו. צילום: דן לב, סגנון: אוריה גבע
פשטידת זוקיני, עגבניות ואורגנו. צילום: דן לב, סגנון: אוריה גבע

טיפ: הקישואים והעגבניות עתירי נוזלים. לכן מקפיצים או מאדים מעט לפני שמוסיפים אותם. מומלץ להשתמש בעגבניות שרי תמר או אדמונית, שמכילות פחות נוזלים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מחממים מחבת עם 3 כפות שמן זית. מוסיפים קישואים, מתבלים במלח ואורגנו ומטגנים 5-3 דקות להזהבה. מניחים בתבנית בשכבה אחידה.

3

מוסיפים למחבת את יתרת השמן ומטגנים עגבניות עם שום במשך 2 דקות לאידוי נוזלים. מפזרים על הקישואים שבתבנית.

4

מערבבים ביצים, גבינה ושמנת בקערה. מתבלים במלח ויוצקים על הקישואים והעגבניות.

5

אופים כ-35 דקות להזהבה.