חיפוש מתקדם

פסטיצ’יו גבינות

מתכון לפסטיצ’יו גבינות
צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו

מבין כל מאפי הפסטה המוכרים( קנלוני, לזניה וטימבולו) הפסטיצ’יו הוא הקל ביותר להכנה- פשוט מערבבים הכל, משטחים בתבנית ואופים עד שמתקבל מאפה שחום ומבעבע.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מבשלים פסטה בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה. מסננים היטב, מעבירים לקערה ויוצקים שמן למניעת הידבקות.
  3. מערבבים ביצים, גבינות ושמנת בקערה גדולה. מוסיפים את הפסטה, ממליחים, מפלפלים ומערבבים היטב.
  4. יוצקים את תערובת הפסטה לתבנית משומנת ומפזרים למעלה פירורי לחם באופן שווה.
  5. אופים 50-40 דקות עד להזהבה והתייצבות.