חיפוש מתקדם

פשטידת קישואים טורקית

מתכון לפשטידת קישואים טורקית
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

אני ממליצה להשתמש בזוקיני, שטעמם מודגש יותר והם פחות מימיים מהקישואים הבהירים. אפשר לגרר אותם גס לקבלת מאפה נגיס במרקם אל-דנטה או דק — לקבלת מאפה רך לגמרי. בשני המקרים חשוב לסחוט היטב את הקישואים.

חומרים

לשימון התבנית:
למלית:
לציפוי:

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית בכף שמן זית וזורים פירורי לחם או קמח מצה באופן שווה.
  2. מערבבים את חומרי המלית בקערה.
  3. משטחים את המלית בתבנית ומפזרים גבינת מוצרלה באופן שווה.
  4. אופים בתנור החם 35-40 דקות עד שהמאפה זהוב. ממתינים כ-10 דקות ורק אז פורסים.
  5. מגישים חם. שומרים במקרר מכוסה עד 3 ימים. להגשה מחממים כמה דקות בתנור ב-170 מעלות.
28 במאי 2017
תגובות

תגובות (2)

  • הלן 18 ביולי 2017 13:30 השב

    שלום 🙂 האם במתכון מדובר במוצרלה “לבנה” במים או מוצרלה “צהובה” קשה?

    • דנה טל - על השולחן 18 ביולי 2017 14:02 השב

      היי הלן
      מדובר במוצרלה צהובה כמו לפיצה

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *