מדובר במנעד טעמים עזים של חמוץ-מתוק-חריף.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מביאים לרתיחה את כל החומרים בסיר, מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים כ-20 דקות.
2
מסננים דרך מסננת דקה ומצננים. נשמר במקרר עד שבועיים ואפילו יותר.
עוד אחד ממיני המטבלים הקבועים שמוגשים לצד ארוחות הודיות, וכל סועד מוסיף אותו ומתבל לעצמו את התבשיל
מדובר במנעד טעמים עזים של חמוץ-מתוק-חריף.
מביאים לרתיחה את כל החומרים בסיר, מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים כ-20 דקות.
מסננים דרך מסננת דקה ומצננים. נשמר במקרר עד שבועיים ואפילו יותר.