חיפוש מתקדם

צ’יפס אפויים ומתובלים

מתכון לצ’יפס אפויים ומתובלים
צילום: דניאל לילה | סגנון אוריה גבע

בשתי דקות עבודה מתקבלים צ’יפס מתובלים היטב ובמרקם של צ’יפס שטוגנו טיגון כפול, כמיטב המסורת הצרפתית — פריכים מבחוץ, נימוחים מבפנים ואי אפשר להפסיק לאכול אותם.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה תפוחי אדמה, שמן זית ותבלינים. מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת בשתי התבניות.
  3. אופים כ-35 דקות או עד שהם פריכים מבחוץ ורכים בפנים.
24 בנובמבר 2016
תגובות

תגובות (2)

  • דגנית 14 ביולי 2017 11:10 השב

    שחום, האם ניתן להחליף את תפוחי האדמה בבטטה?

    תודה מראש

    • דנה טל - על השולחן 16 ביולי 2017 10:42 השב

      היי דגנית, כן בטח אפשר

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *