חיפוש מתקדם

צ’יפס תפוחי עץ מתובלים

מתכון לצ’יפס תפוחי עץ מתובלים
צילום: שרית גופן | סגנון: אוריה גבע

חטיף צ’יפס פרי נטול ייסורי מצפון. אפשר לנשנש ואפשר להוסיף לדייסת שיבולת שועל או ליוגורט עם גרנולה וגם לסלט ירוק.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מוציאים את ליבת התפוחים בעזרת תפוחן ופורסים אותם על קליפתם לפרוסות דקיקות — רצוי בעזרת מנדולינה, אך אפשר גם בסכין חדה. מעבירים לקערה.
  3. מתבלים את פרוסות התפוחים במלח, סוכר, קינמון וצ'ילי ומערבבים. מסדרים בשכבה אחת בתבנית.
  4. אופים כשעה, הופכים את הפרוסות ואופים כחצי שעה-שעה נוספת (תלוי בעובי הפרוסות) עד שהן מתייבשות.
  5. מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה כ-4 ימים מחוץ למקרר.
20 ביולי 2017
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *