חיפוש מתקדם

צ׳יפס פורטובלו ועשבי תיבול עם מטבל פטה

מתכון לצ׳יפס פורטובלו ועשבי תיבול עם מטבל פטה
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

נגיסי פטריות בשרניים, פריכים ומלאים טעמים עשבוניים. מוגשים לצד מטבל פטה לימוני במקום בני הלוויה הנדושים, הצ’יפס הסטנדרטי.

חומרים

למטבל פטה:
להגשה:

אופן ההכנה

  1. מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק.
  2. מערבבים פירורי פנקו, עשבי תיבול, מלח ופלפל בקערה רחבה.
  3. שמים קמח בצלחת שטוחה וטורפים ביצים בצלחת עמוקה.
  4. טובלים פטריות בקמח, ביצה ולבסוף בפירורי פנקו ומטגנים בסבבים 3-2 דקות עד להזהבה עמוקה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  5. בינתיים מערבבים בקערה קטנה את כל חומרי המטבל.
  6. מגישים חם לצד מטבל ופלחי לימון.
10 במאי 2017
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *