חיפוש מתקדם

קארי עגבניות, קוקוס, חומוס וטופו

מתכון לקארי עגבניות, קוקוס, חומוס וטופו
צילום: גל בן זאב | סגנון: אוריה גבע

תודה לאל על מחיות הקארי המוכנות, שמביאות את הטעמים התאילנדיים השמחים אל המטבח הביתי. אני משדרגת את הקארי עם הל ועגבניות קצוצות משומרות, שלוקחות את התבשיל לכיוון הודי. במקביל להכנת הקארי מבשלים את האורז – ויש ארוחה מעולה!

חומרים

להגשה:

אופן ההכנה

  1. מחממים סיר בינוני עם שמן ומטגנים בצל 3 דקות על להבה בינונית עד שהוא שקוף. מוסיפים שום, ג'ינג'ר והל ומטגנים 3 דקות תוך ערבוב לפתיחת טעמים וארומות. מוסיפים מחית קארי ומטגנים דקה.
  2. מוסיפים עגבניות משומרות, קרם קוקוס וסוכר, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  3. מוסיפים חומוס ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים 10 דקות על להבה נמוכה עד שהרוטב נעשה אחיד וקרמי. מוסיפים טופו ומבשלים דקה לספיגת טעמים.
  4. מסירים מהכיריים, מפזרים עלי כוסברה ומגישים עם אורז ורבעי לימון.
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *