מתכון

קארי תאילנדי ירוק עם עוף של מינה טומיי

תבשיל קארי ריחני עם פיסות עוף דקיקות וירקות, שעוברים חליטה קצרה בלבד ונותרים רעננים

162,144 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2016
צילום: דניאל לילה
צילום: דניאל לילה

במסעדות תאילנדיות מכינים את משחת הקארי מדי שבוע. בבית אפשר להשתמש במשחה איכותית מוכנה, שקונים במעדניות ובחנויות המתמחות במוצרים מהמזרח.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים בסיר 3 כפות שמן ומטגנים משחת קארי במשך דקה עד שהארומות מתחילות לעלות.

2

מוסיפים חלב קוקוס ומביאים לרתיחה. מוסיפים עוף ומבשלים כ-7 דקות. מוסיפים את שאר החומרים, מביאים לרתיחה ומסירים מהכיריים.

3

שמים בקערות הגשה, מפזרים עלי בזיליקום ומגישים לצד אורז לבן.