חיפוש מתקדם

קונוסים של בצק עלים ממולאים בקרם גבינה, שוקולד לבן ומשמשים

מתכון לקונוסים של בצק עלים ממולאים בקרם גבינה, שוקולד לבן ומשמשים
צילום: דניאל לילה

בסיציליה הם מכונים קנולי, ואצלנו לפעמים שופרות. בכל מקרה מדובר בבצק פריך ומלית קרם גבינה בניחוח וניל מודגש.

חומרים

להגשה:

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. חותכים בצק פילאס לרצועות של ½2 ס"מ, ומלפפים סביב קונוס מתכת מהקצה כלפי מעלה. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, ואופים כ-20 דקות או עד שהקונסים מזהיבים.
  3. ממיסים שוקולד לבן עם שמנת 10% במיקרוגל.
  4. מוסיפים את השוקולד אל הגבינה תוך כדי ערבוב. מוסיפים וניל ואינסטנט פודינג, מערבבים, מקפלים את הקצפת והמשמשים ומעבירים לשקית זילוף.
  5. לפני ההגשה: ממלאים את הקונוסים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
24 בדצמבר 2015
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *