בסיציליה הם מכונים קנולי, ואצלנו לפעמים שופרות. בכל מקרה מדובר בבצק פריך ומלית קרם גבינה בניחוח וניל מודגש.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
חותכים בצק פילאס לרצועות של ½2 ס"מ, ומלפפים סביב קונוס מתכת מהקצה כלפי מעלה. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, ואופים כ-20 דקות או עד שהקונסים מזהיבים.
3
ממיסים שוקולד לבן עם שמנת 10% במיקרוגל.
4
מוסיפים את השוקולד אל הגבינה תוך כדי ערבוב. מוסיפים וניל ואינסטנט פודינג, מערבבים, מקפלים את הקצפת והמשמשים ומעבירים לשקית זילוף.
לפני ההגשה:
5
ממלאים את הקונוסים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.