חיפוש מתקדם

קלפוטי אפרסמונים ופירות אדומים

מתכון לקלפוטי אפרסמונים ופירות אדומים
צילום: רונן מנגן

פודינג אפוי שמכינים עם כל פרי שאוהבים. מגישים עם גלידה וקצפת.

חומרים

להגשה:

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים ומקמחים תבנית.
  2. מערבבים חלב עם שמנת ומסקרפונה לתערובת חלקה.
  3. טורפים ביצים, סוכר ותמצית וניל לתערובת תפוחה. מוסיפים את התערובת הלבנה לתערובת הביצים. מוסיפים קמח וחמאה תוך כדי ערבוב, עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מסדרים חלק מהפירות על התבנית, יוצקים את הבלילה על הפירות. מפזרים את יתר הפירות מעל. אופים 35 דקות או עד שמזהיב.
  5. מקררים מעט עד שמתייצב, מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם.

גיוון: במקום תמצית וניל אפשר להשתמש במשחת וניל.

18 בפברואר 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *