300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, CSCP, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, M2070-740, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 200-125, it exam questions and answers 300-075, 100-105, 300-101, 210-260, exam study guide 300-115, 200-310, 300-135, 300-320, 210-060, 300-070, 200-105, it certification exam 210-065, 1Z0-144, exam certificate MB2-712, 1V0-601, 640-916, 500-007, best exam dumps 200-601, 642-980, sure to pass exam 700-037, H12-224, 70-469, it exam online study PEGACSA71V1, 210-060, testing online 700-001, HP0-M101, 070-483, success pass exam 210-065, EX200, PCNSE7, 070-331, 101-400, latest exam pdf 98-365, 70-494, hotest exam ISSMP, HP0-Y50, 70-462, S90-04A, exam material 250-315, ADM-201, CISSP-ISSMP, remark for it exam 300-465, 648-232, GMAT-QUANTITIVE, MB5-705, E20-324, base on latest exam testing 70-981, 70-466, IREB, 1Z0-584, 810-403, perfect exam certification 642-997, M5050-793, AX0-100, 2V0-641, 300-375, NSE7, professional exam study 2V0-621, 1Y0-253, 070-332, C2040-985, VCS-411, to study to pass 102-400, 350-018, MB6-702, CSTE, get the exam certification 500-260, 300-365, study latest exam 70-331, 300-135, 642-035, 642-889, 210-260, CGEIT, exam study dump GMAT-VERBAL, 2V0-621D, 301B, 70-246, 250-318, latest updated exam 1Z0-062, 1Z0-898, 352-001, C2090-620, SY0-401, 70-346, 400-101, 1D0-635, A00-281, exam study online 1Z0-882, 1Z0-599, C2090-560, 010-151, M70-201, 070-488, 70-489, it certification material A2040-409, 8002, 200-355, 70-247, CAT-140, TB0-103, how to get the exam certificate high-speed 74-343, 70-347, 4A0-100, C2090-611, 7 Years experience 650-195, 640-911, ensure to help student 1Z0-520, HP3-F18, PMP, 200-310, 100% Safe shopping experience 070-417, 1Z0-333, 300-070, CISA, 300-206, There is a same question come twice and there is different answers for both. MB3-861, CWNA-106, Not take the exam yet. Find few incorrect answers in dump. "Relevant Team" helps with that. I am writing my exam on coming Saturday. Hope I will pass. 1Z0-482, EX300, Passed in France successfully ! Thanks 70-498, 220-901, 500-205, 1Z0-058, 1Z0-803, 700-501, This Dump is 100% valid, Pass today. Dump valid. LFCS, 300-115, 70-412, One Year Free Update 070-243, MB0-001, 300-085, 6000+ Products Instant Download 210-451, HP2-N48, 70-486, 70-533, 20+ Representatives Providing 24/7 Support 1Z0-591, 70-980, 300-209, 200-120, 642-584, P2090-095, I pass this morning with 965 points. Thanks for your hard work. VCP550, 70-385, P2090-054, 3I0-012, 365 days Free Update 070-489, 98-364, 70-417, 98-349, 1Z0-102, 3 days of preparation before your test 642-999, 3304, GCIH, ICGB, CAP, 300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 646-580, 70-412, | 74-343, | 070-417, | M70-201, | MB2-708, | HP0-J73, | 1Z0-034, | 1Z0-522, | PRINCE2-Practitioner, | 1V0-605, | 2V0-621, | E20-593, | 640-722, | 70-461, | HP0-Y47, | AX0-100, |

קראנץ ריקוטה פְרֵסְקה וצימוקים - על השולחן
חיפוש מתקדם

קראנץ ריקוטה פְרֵסְקה וצימוקים

מתכון לקראנץ ריקוטה פְרֵסְקה וצימוקים
הפקה: מחלבות גד

עוגת שמרים ביתית במתיקות מעודנת ובמרקם נעים, המתקבל מערבוב של גבינת ריקוטה פרסקה עם מעט גבינת שמנת, שמעניקה למלית גוף ומרקם.

חומרים

לבצק:
למלית ריקוטה:
להברשה:
לזיגוג מי סוכר:
  • 150 גרם סוכר
  • 120 מ”ל (1/2 כוס) מים

אופן ההכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים את כל החומרים לבצק למעט חמאה בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים לבצק אחיד. מוסיפים חמאה בהדרגה ומערבלים עד שהיא נטמעת בבצק. לשים עוד כ-10-8 דקות עד לקבלת בצק רך וחלק. מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך הלילה.
  2. מכינים את המלית: מערבבים את כל החומרים למעט הצימוקים לתערובת אחידה.
  3. מרדדים, ממלאים ואופים: מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן בגודל 25_40 ס”מ ועובי 4-3 מ”מ. מורחים 1/3 מכמות המלית על כל מלבן בעזרת פלטה ומפזרים צימוקים. מגלגלים כל מלבן לרולדה. מניחים את הרולדות על מגש או בתבנית ומעבירים למקרר ל-15 דקות.
  4. חוצים כל רולדה לאורכה בעזרת סכין משונן ומלפפים את שני החלקים שנוצרו לצורת בורג הדוק. מסדרים את העוגות בתבניות מרופדות בנייר אפייה.
  5. מכסים את העוגות ומתפיחים כשעה להכפלת הנפח.
  6. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  7. מורחים את העוגות בביצה טרופה ואופים כ-35 דקות עד שהעוגות מזהיבות.
  8. מכינים מי סוכר ומברישים: מביאים לרתיחה מים וסוכר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-4-3 דקות.
  9. מברישים את העוגות החמות בסירופ הסוכר החם. מצננים לטמפ’ החדר לפני ההגשה.

ארקפה
אוריאל תדהר, השף הראשי של רשת “ארקפה”, מאוד עסוק בימים אלה. ממש עכשיו נפתח בנווה אביבים הבייקרי של “ארקפה” – קונספט חדשני של הרשת, שמציג מאפייה הפועלת לאורך כל היום. בבייקרי המרווח אפשר לשבת מול המטבח הפתוח, להתבונן במאפים הלוהטים היוצאים מהתנור ולהתענג על כוס של קפה איכותי, שמכינים במקום לפי מתכון איטלקי בן 150 שנה. כאן תמצאו את ליין המאפים הקבוע של הרשת (את כולם מכינים במקום בצורה טבעית וללא משמרים או משפרים), ולצידם גם מאפים ייחודיים למקום כמו בריוש וניל עם פצפוצי שוקולד, קראנץ בננה, פוקאצ’ה עם גבינת סטרקינו, פטריות וארוגולה ועוד.

תגובות

תגובות (2)

  • סלין 9 במאי 2016 16:33 השב

    נשמט לכם המילוי של הקראנץ בעוגה – לתשומת לבכם…

    • לי גיל - על השולחן 9 במאי 2016 16:57 השב

      המתכון תוקן, תושה שהפנית את תשומת לבנו לעניין

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים