חיפוש מתקדם

קרוסטיני סנט מור ופירות

מתכון לקרוסטיני סנט מור ופירות
צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

לחם פריך וטוב, גבינה חרפרפה ועליה שכבה פירות מקורמלים בסילאן – שילוב שתמיד עובד. את הרכב הפירות תוכלו לשנות לפי מה שמתחשק.

חומרים

לברוסקטות:
להרכבה:

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  2. משפשפים פרוסות לחם בשיני שום ומברישים בשמן זית. אופים 8-6 דקות עד להזהבה.
  3. בד בבד מסדרים פרוסות פרי בתבנית ומברישים בשמן זית וסילאן. מתבלים במלח ופלפל ואופים 8-6 דקות להזהבה. מצננים מעט.
  4. מסדרים ברוסקטות על צלחות הגשה, מניחים פרוסות גבינה מעל ומניחים פרוסת פרי. מגישים חמים.
3 במאי 2017
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *