חיפוש מתקדם

קרפאצ’ו שייטל עם סלט תותים ונענע

מתכון לקרפאצ’ו שייטל עם סלט תותים ונענע
צילום: ריאן

השייטל, הידוע כאחד הנתחים המשובחים בעגל, הוא בעל מרקם רך ועסיסי ומתאים כמעט לכל תבשיל בכל צורה. מספיק לו זמן בישול קצר, רצוי בצלייה, וגם – כמו במתכון הזה – כבשר נא בכבישה קרה כמו קרפאצ’ו, המוגש בלוויית סלט עלי נענע ותותים.

חומרים

לסלט:

אופן ההכנה

  1. מניחים את הפרוסות על צלחת הגשה, תוך כדי יצירת גומה במרכז הצלחת (לסלט). מטפטפים על הבשר בלסמי, ממליחים ומפלפלים, מטפטפים שמן שומשום ושמן זית.
  2. מערבבים את חומרי הסלט ומניחים במרכז הצלחת.

גיוון: במקום עראק אפשר להשתמש בכל ליקר אניס אחר.

17 בפברואר 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *