מתכון

רוסטביף דלעת עם גרגרי חרדל, פלפל שחור וטחינת שקדים

היום אנחנו כבר יודעים שירקות שלמים יכולים לתפקד כמנה עיקרית מפוארת, אם יזכו לטיפול הנכון. והפעם: דלעת

10,431 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2017
רוסטביף דלעת עם גרגרי חרדל, פלפל שחור וטחינת שקדים. צילום: בן יוסטר | סגנון: דלית רוסו
רוסטביף דלעת עם גרגרי חרדל, פלפל שחור וטחינת שקדים. צילום: בן יוסטר | סגנון: דלית רוסו

תהליך ההכנה של הדלעת מזכיר את זה של רוסטביף: מעסים את הנתח השלם במשחת תבלינים ושולחים לצלייה ממושכת. וממש כמו רוסטביף בתום הצלייה מומלץ להמתין רבע שעה לפני שפורסים, כדי שהפרוסות יהיו יציבות ויפות ולא יתפרקו מהחום.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לתערובת התיבול:

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים את רכיבי תערובת התיבול בקערה. מוסיפים דלעת ומעסים אותה בתערובת. מניחים בתבנית ומתבלים במלח אטלנטי.

3

צולים 50 דקות עד שהדלעת רכה.

4

מעבירים את הדלעת לכלי הגשה ויוצקים טחינת שקדים מזלפים מעט שמן זית ומגישים. מומלץ להמתין רבע שעה לפני שפורסים.