מתכון

שייק פטל-וניל

משקה מפנק ועשיר בנוגדי חמצון, המסייעים לשמור על גוף צעיר ומתקנים את נזקי הרעלים שקיימים סביבנו

3,010 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2017
צילום: עודד מרום | סגנון: דיאנה לינדר
צילום: עודד מרום | סגנון: דיאנה לינדר

היוגורט הופך אותו לארוחה של ממש. נסו אותו בבוקר או בערב.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקישוט:

אופן ההכנה

1

טוחנים את חומרי הגלם בבלנדר תחילה עם מחצית מכמות חלב האורז. מוסיפים עוד נוזל עד לקבלת הסמיכות הרצויה.

2

יוצקים לכוסות ומקשטים כל כוס ב-3-2 גרגרי פטל.

גיוונים:

  • טבעונים יכולים להחליף את היוגורט ב-1/2 כוס נוזל אחר כמו חלב אורז.
  • אין פטל טרי? אפשר להשתמש בענבים שחורים ומתוקים בקיץ או בתות שדה בחורף (רצוי אורגני).
  • לטעם פיקנטי מעניין מחליפים את הווניל בתרמיל הל טחון.