חיפוש מתקדם

שיפודי פטריות

מתכון לשיפודי פטריות
צילום: דניאל לילה

הפטריות מצטיינות בספיחת טעמים. לפני הצלייה משרים אותן במרינדה פשוטה של שום, יין לבן ועירית ומקבלים פטריות רכות במיוחד ומלאות ארומה.

חומרים

למרינדה:

אופן ההכנה

  1. מערבבים את חומרי המרינדה בקערה, מוסיפים את הפטריות ומערבבים. משרים למשך כ-30 דקות.
  2. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  3. משפדים 3 חצאי פטריות על כל שיפוד וצולים 10 דקות במחבת שמתאימה לתנור עד שהפטריות משחימות. מגישים מייד.
12 ביולי 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *