חיפוש מתקדם

שלגוני סילאן ופירות

מתכון לשלגוני סילאן ופירות
צילום: דניאל לילה

במקום קרטיבים מהסופר נותנים לילדים שלגונים שהכנתם בעצמכם ואתם יודעים בדיוק מה שמתם בפנים.

חומרים

אופן ההכנה

  1. טוחנים את כל החומרים במעבד מזון למחית חלקה.
  2. יוצקים לתבניות ארטיק מיוחדות ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
  3. מחלצים מהתבניות ומגישים מייד. שומרים עד חודש במקפיא בכלי סגור.

למתכונים נוספים חפשו בפייסבוק “סילאן תמר כנרת”. להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ. בנוסף, ניתן להשיג בחנות המפעל “תמר כנרת” בקבוצת כנרת – פתוח 7 ימים בשבוע, טל’ 04-6759678. למידע נוסף היכנסו לאתר www.tamarkineret.co.il