חיפוש מתקדם

תאנים אפויות עם “קסו אל וינו” ודבש

מתכון לתאנים אפויות עם “קסו אל וינו” ודבש
סגנון: אוריה גבע | צילום: דניאל לילה

בוחרים בתאנים יפות ושמנמנות, ממלאים ב”קסו אל וינו” (גבינה ספרדית ביין), מזלפים מעט דבש ואופים. השילוב בין החריפות של הגבינה למתיקות של הפרי מושלם לצד כוס קאווה צוננת. אם לא מוצאים גבינה ביין, אפשר להשתמש בכל גבינת עיזים חצי קשה שאוהבים.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. חורצים צלב בראש כל תאנה ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. חותכים את הגבינה ל-20 קוביות שוות וממלאים כל תאנה בקוביית גבינה. עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור במקרר עד ההגשה.
  4. מפזרים מעט דבש ואופים 6-5 דקות או עד שהגבינה נמסה. מגישים מייד.
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *