חיפוש מתקדם

תפוחי אדמה אפויים בשום ורוזמרין

מתכון לתפוחי אדמה אפויים בשום ורוזמרין
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

אין הרבה דברים טעימים כמו תפוחי אדמה אפויים בתנור. כאן פירורי הגבינה המלוחה מתפקדים כמו גבישי מלח שמפזרים על צ’יפס, אלא שבנוסף למליחות הם מוסיפים מרקם עדין ונימוח. כל כך פשוט וכל כך טעים! “מחלבות גד” חוגגת 100 שנה לגבינה הבולגרית שלה ומזמינה אתכם להצטרף למסע בזמן בעקבות משפחת הגבינות האהובה ביותר בארץ.

חומרים

להגשה:

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות.
  2. מערבבים את כל החומרים חוץ מגבינה ונענע ומשטחים לשכבה אחידה בתבנית אפייה.
  3. אופים 40 דקות או עד שתפוחי האדמה שחומים ורכים. מוציאים מהתנור, מפזרים בולגרית ומחזירים לתנור ל-5 דקות עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
  4. מפזרים נענע ומגישים מייד.
24 במרץ 2016
תגובות

תגובות (4)

  • יונתן 8 ביולי 2016 16:30 השב

    מתכון מרושל. רשימת חומרים חסרה

    • ליאת על השולחן 10 ביולי 2016 11:05 השב

      היי יונתן,
      אנחנו מתנצלים, אכן נשמטו בטעות המרכיבים שנכללים בהגשה. המתכון עכשיו מתוקן ונוספו רשימת המרכיבים החסרים.

  • סיגל 15 ביוני 2017 20:08 השב

    האם מקלפים את תפוא או משאירים עם קליפה?

    • דנה טל - על השולחן 18 ביוני 2017 10:08 השב

      היי סיגל
      לפי מה שאת אוהבת

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *