חיפוש מתקדם

תפוחי אדמה בשמיר ולימון כבוש

מתכון לתפוחי אדמה בשמיר ולימון כבוש
צילום: דניאל לילה | סגנון: אורלי פלאי-ברונשטיין

זה סלט שאני מכינה הרבה לארוחת ערב, כשכולם חוזרים רעבים ומחפשים משהו שהוא קצת יותר מסלט. מכניסים שקית תפוחי אדמה קטנטנים למיקרו, ובזמן שהם מתרככים מטפלים בכל השאר.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מבשלים תפוחי אדמה בסיר עם מים או במיקרוגל עד לריכוך. מצננים וחותכים לחצאים.
  2. מוסיפים פטריות, סלרי, פקאנים, פלפל, לימונים, בצל ושמיר. מפזרים מלח, פלפל שחור גרוס, שמן ולימון, מערבבים ומגישים.