החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
שמים בסיר את הסוכר עם התבלינים ומעט מים.
2
מבשלים על אש נמוכה עד להיווצרות קרמל ומוסיפים את היין.
3
מוסיפים את האגסים (קלופים) ומבשלים כ-15 דק' עד לריכוך וקבלת צבע הקרמל.
קינוח טבעוני עדין שמושלם לסיום נינוח של ארוחת חג עמוסה בכל טוב
שמים בסיר את הסוכר עם התבלינים ומעט מים.
מבשלים על אש נמוכה עד להיווצרות קרמל ומוסיפים את היין.
מוסיפים את האגסים (קלופים) ומבשלים כ-15 דק' עד לריכוך וקבלת צבע הקרמל.