מתכון

אגרול ירקות

הנשנוש האסייאתי האולטימטיבי עם מגוון ירקות טריים שמקבלים מרקם פריך

97,238 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
אגרול ירקות. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו
אגרול ירקות. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו

מחליפים את הרוטב האדום הזרחני ברוטב צ’ילי טעים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

רוטב להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים היטב מחבת או ווק. מוסיפים שמן, שום וירקות ומקפיצים 3 דקות. מעבירים למסננת לצינון והגרת נוזלים.

2

משמנים כל עלה סיגר (אפשר בספריי שמן) משני צידיו. מניחים כף גדושה מתערובת הירקות במרכז בחלק הקרוב, מקפלים את השוליים משני הצדדים למרכז ומגלגלים לסיגר עבה יחסית. מניחים במגש מרופד בניר אפייה, כשצד התפר למטה, כדי לשמור על צורת הגלגול.

3

מטגנים במחבת עם מעט שמן, כשצד התפר למטה.

מכינים רוטב ומגישים:

4

מערבבים צ’ילי, לימון, מיונז ומלח. מגישים לצד הסיגרים.

ואפשר גם…

  • להחליף את עלי הסיגרים בעלי פילו.
  • לאפות את האגרולס בתנור חם (180 מעלות) כ-20 דקות עד שמזהיב, במקום לטגן.
  • להוסיף למלית הירקות בשר טחון או רצועות עוף דקיקות.
  • להגיש עם רוטב טריאקי.