החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
אם משתמשים בירקות קפואים, חולטים במים רותחים, או מחממים בקערה עם מים כמה דקות במיקרוגל.
2
מרססים ספריי שמן במחבת טפלון. מטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים פלפל אדום ומטגנים דקה. מוסיפים גזר ואפונה ומאדים כמה דקות (לא להשחים).
3
מפוררים את האורז לגרגרים. מוסיפים למחבת ומטגנים כ-5 דקות. מוסיפים תירס ומערבבים. מתבלים ברוטב סויה, מלח ופלפל ומערבבים.
4
יוצרים גומה במרכז המחבת. יוצקים שליש מהביצים הטרופות, מניחים להן להתגבש, חותכים ומערבבים היטב. חוזרים על הפעולה עם יתרת הביצים. מפזרים מעל בצל ירוק, מטגנים 3-2 דקות ומגישים. טיפ: לאורז בסגנון אוריינטלי, מתחילים עם הביצים, כדי שיספגו את הטעמים. ממשיכים עם הירקות, ולבסוף מוסיפים את האורז.