מתכון

אטריות סובה ברוטב טחינה יפני

כשהמזרח הקרוב והמזרח הרחוק נפגשים בצלחת אחת

9,975 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2016
אטריות סובה ברוטב טחינה יפני. צילום: דניה ויינר
אטריות סובה ברוטב טחינה יפני. צילום: דניה ויינר

גיוונים:

  • אם אין ג'ינג'ר טרי אפשר להחליף ב-1 כפית ג'ינג'ר כבוש קצוץ.
  • במקום חומץ אורז אפשר להשתמש גם במיץ לימון.
  • לגרסה ללא גלוטן, משתמשים ברוטב סויה ללא גלוטן.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקישוט:

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הרוטב.

2

מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ושוטפים במים קרים. משמנים מעט למניעת הידבקות.

3

יוצקים את הרוטב על האטריות, מערבבים ומקשטים בבצל ירוק ושומשום.