אפשר לצקת לכל צלחת אישית כף איולי או להגיש צלוחית קטנה למרכז השולחן. האיולי הזה מתאים גם להגשה לצד הברזאולה. אפשר להכפיל כמויות, אבל אז כדאי לטחון במעבד מזון או בבלנדר בפולסים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טורפים חלמון במטרפה ידנית עד שצבעו מתבהר. מוסיפים חרדל, שום, חומץ, מלח ופלפל תוך כדי עיבוד לקבלת מרקם אחיד.
2
מזלפים שני סוגי שמן בזרם דק תוך כדי עיבוד עד לקבלת מרקם מיונזי סמיך.
3
מתקנים תיבול עם חומץ, מלח ופלפל.
4
שומרים במקרר עד 3 ימים.