מתכון

בלילה סמיכה לטמפורה

על שלושה דברים עומדת הטמפורה: על חומר גלם טרי, טיגון נכון ורוטב מדויק, שמשלים את המנה ויוצר הרמוניה על הצלחת

24,983 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
בלילה סמיכה לטמפורה. צילום: יסמין ואריה
בלילה סמיכה לטמפורה. צילום: יסמין ואריה

על שלושה דברים עומדת הטמפורה: על חומר גלם טרי, טיגון נכון ורוטב מדויק, שמשלים את המנה ויוצר הרמוניה על הצלחת

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

בקערה מערבבים קלות את הביצה (לא להקציף!). יוצקים את המים ומערבבים.

2

מפזרים את הקמח מעל לתערובת ומערבבים בעזרת צ'ופסטיקס, באופן יסודי, כך שתיווצר עיסה הומוגנית וסמיכה.