מנה קטנה גדולה, יפה לבריאות ולעין ועם חן זוזובראי. רשימת החומרים ארוכה ותובענית, אבל ההכנה קלה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
לתוספות:
אופן ההכנה
1
מחממים ווק כ-2 דקות. מוסיפים מעט שמן, וכשהוא חם, מקפיצים את נתחי העוף 3-2 דקות, עד שצבעם משחים והם עשויים. מקררים.
2
טוחנים את כל מרכיבי הרוטב למחית חלקה, טועמים ומתקנים תיבול.
3
מערבבים את האטריות המבושלות עם הרוטב. מניחים מעל את נתחי הבשר המוקפצים ואת שאר התוספות. מערבבים קלות ומגישים מיד