אפשר להגיש כתוספת, לצד נתחי צלי של עוף או בשר וגם עם גבינה טובה ולחם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מסדרים את הבצלים בתבנית, כשהצד החתוך כלפי מעלה.
3
מערבבים סילאן עם שום, שמן זית, סויה וחומץ בלסמי, ויוצקים על הבצלים בעזרת כף. מפזרים מלח גס, סוכר, פלפל שחור ורוזמרין.
4
אופים כ-35 דקות, עד שהבצל מתרכך ומזהיב בשוליו. מקררים מעט ומגישים.
גיוון:
- אפשר להחליף את שמן הזית בשמן חמניות.
- ניתן להחליף את רוטב הסויה בסויה ללא גלוטן.