החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטיגון:
לרוטב קארי אדום:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מטגנים קוביות חציל בשמן עמוק עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
מכינים רוטב קארי אדום:
2
מחממים שמן במחבת, מוסיפים קארי ומטגנים כחצי דקה. מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-5 דקות. מסירים מהאש.
מכינים את הבקר:
3
מחממים ווק עם מעט שמן, מוסיפים בצל ומקפיצים כדקה. מוסיפים עוף ומקפיצים דקה-שתיים, עד שהוא מוכן. מוסיפים עגבניות, שעועית ואת החצילים המטוגנים ומקפיצים כחצי דקה. מוסיפים רוטב קארי, מביאים לרתיחה ומבשלים כדקה.
מרכיבים ומגישים:
4
מחלקים את האורז לצלחות הגשה, יוצקים מתבשיל הקארי על האורז ומגישים.
גיוון: מחליפים את הבקר ברצועות חזה עוף