החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה:
לטיגון עמוק:
לרוטב:
אופן ההכנה
1
מערבבים בקערה את חומרי המרינדה. משרים את הבשר שעה לפחות.
2
מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב, למעט הקרמל.
3
מטגנים את אצבעות החציל בשמן עמוק, עד שהן שחומות. מוציאים לנייר סופג ומניחים בצד.
4
מחממים ווק ומוסיפים 2 כפות שמן. כשהווק חם מאוד, מוסיפים את הבשר.
5
מטגנים 2 דקות ומוציאים מהווק.
6
מוסיפים לווק 2 כפות שמן. מטגנים שום, ג'ינג'ר ופלפל חריף במשך דקה, תוך כדי ערבוב.
7
מוסיפים את הבשר ואת החצילים ומטגנים-מערבבים דקה נוספת. יוצקים קרמל, מערבבים חצי דקה ומוסיפים את חומרי הרוטב. מביאים לרתיחה ומבשלים, עד שהרוטב סמיך ומצפה היטב את מרכיבי המנה.
8
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים בצל ירוק ומגישים מיד.