מתכון

ברוסקטה גבינה דשנה עם צימוקי ענבים בדבש

מנה ראשונה כיפית לשולחן החג שאפשר להכין בקלי קלות

1,417 בשלנים התעניינו במתכון זה
ברוסקטה גבינה דשנה עם צימוקי ענבים בדבש
ברוסקטה גבינה דשנה עם צימוקי ענבים בדבש

גיוונים:

  • ניתן להחליף את הדבש בסילאן או בדבש ענבים.
  • אם אין תירוש אפשר להחליף במים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים צימוקי ענבים:

1

מבשלים דבש עם תירוש או מים בסיר קטן עד שמתחיל לבעבע. מוסיפים אשכולות ענבים ומביאים לרתיחה. מבשלים כרבע שעה, ומדי פעם הופכים את האשכולות. הרעיון הוא שהנוזלים יצטמצמו לסירופ והענבים יצטמקו עד למידה הרצויה לכם.

מגישים:

2

משפשפים פרוסות לחם בשום, עורמים עליהן גבינה ומניחים אשכול ענבים.