החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלט
אופן ההכנה
כובשים את הסרדינים:
1
מפזרים בתבנית מחצית מכמות המלח הגס, מסדרים סרדינים מעל ומכסים במלח הנותר. משהים למשך שעה בטמפ' החדר.
2
שוטפים את הסרדינים במי קרח ומייבשים על נייר סופג. אפשר לשמור את הסרדינים עד שבוע במקרר כשהם מושרים בשמן זית.
מכינים ממרח זיתים
3
טוחנים זיתים במעבד מזון למשחה חלקה.
מכינים את הסלט:
4
מערבבים את החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.
מכינים את הברוסקטות ומגישים:
5
פורסים כל פרוסת לחם ל-3 "אצבעות" בגודל הסרדין.
6
מחממים מחבת עם מעט שמן זית על להבה נמוכה ומטגנים את אצבעות הלחם כ-2 דקות מכל צד עד לקבלת גוון זהוב ומעטפת קריספית.
7
מורחים כל ברוסקטה בממרח הזיתים, מניחים מעל סרדין כבוש ומגישים לצד סלט הקולרבי.