מתכון

ברוקולי ושעועית ירוקה בסויה, ג'ינג'ר וסילאן

מנת ירקות רעננה, בריאה וקלה להכנה, שיש לה סיכוי טוב להפוך לקלאסיקה אצלכם במטבח

106,441 בשלנים התעניינו במתכון זה
ברוקולי ושעועית ירוקה בסויה, ג׳ינג׳ר וסילאן. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
ברוקולי ושעועית ירוקה בסויה, ג׳ינג׳ר וסילאן. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

אם תגדילו כמויות, תקבלו תוספת מעולה לכל ארוחה. טגנו את השום עם הקליפה ותופתעו כמה טעמים היא אוצרת בתוכה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת ברזל כבדה או בווק ומקפיצים ברוקולי ושעועית עם שן שום. כעבור כדקה מוסיפים ג’ינג’ר ומקפיצים כ-2 דקות.

2

מוסיפים סילאן, סויה ושומשום ומערבבים עוד כחצי דקה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.