החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק:
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה
מכינים את הבצק:
1
מערבלים את החומרים במיקסר עם וו לישה כ-10 דקות לבצק רך ונעים למגע. מקמחים אותו מעט, מכסים ומניחים במקרר ל-30 דקות. הבצק אינו אמור להכפיל את נפחו.
מכינים את המלית:
2
מערבבים את חומרי המלית לתערובת אחידה.
ממלאים ואופים
3
חובטים בבצק כדי להוציא ממנו אוויר ומחלקים ל-30 כדורים בגודל ביצה (כ-30 גרם כל אחד).
4
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
5
מרדדים כל כדור על נייר אפייה לקוטר 12-10 ס”מ ועובי 3-2 מ”מ. מניחים במרכז העיגול כף גדושה מאוד (או 2 כפות רגילות) ממלית הבשר, צוררים את שולי הבצק מעל המלית וסוגרים ללחמנייה. מוודאים בצביטה שנקודת החיבור אטומה. מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
6
אופים 35-30 דקות או עד שפני המאפה זהובים. מגישים מייד או מצננים ושומרים מכוסה בטמפ’ החדר. אפשר גם להקפיא ולחמם מחדש בתנור.